Paketet

Vandringspaketet

dag för dag 

Foto Christiane Dietz

Ankomstdagen

Ankomst till Håverud där bilen parkeras. På eftermiddagen (15.30) går tåget till Bengtsfors med ankomst 16.13. Incheckning på First Hotel samt trerätters middag på hotellet. Övernattning på First Hotel. 

Om du vill resa till oss med allmänna kommunikationsmedel går det utmärkt att ta tåget från Göteborg till Ed och därifrån buss till en hållplats vid First Hotel.

Se www.sj.se och www.vasttrafik.se.


Dag 1

Frukostbuffé på First Hotel. Lunchpaket erhålles inför dagens vandring, som sker i Björnekasen i närheten av Bengtsfors. Trerätters middag på Rosellmagasinet i nära anslutning till hotellet vid sjön Lelång. t. Övernattning på First Hotel.

 

Dag 2

Frukostbuffé på First Hotel. Lunchpaket erhålles inför dagens vandring från Bengtsfors till Baldersnäs. Incheckning och trerätters middag på Baldersnäs Herrgård. Övernattning på Baldersnäs herrgård.

 

Dag 3

Frukostbuffé på Baldersnäs Herrgård. Lunchpaket erhålles inför dagens vandring i Skärbo naturreservat och i Baldersnäs engelska park. Trerätters middag på Baldersnäs Herrgård. Övernattning på Baldersnäs herrgård

 

Dag 4

Frukostbuffé på Baldersnäs Herrgård. Båtresa med kanalbåten M/S Storholmen från Baldersnäs herrgård 11.20 med ankomst Håverud 14.30 och parkerad bil. Lunch serveras på båten och båtturen går genom ett antal slussar med avslutning i den spektakulära Akvedukten i Håverud, troligtvis Dalslands mest kända sevärdhet.

 

Om du har kommit med allmänna kommunikationsmedel går det att ta buss från Håverud till Åmål eller Mellerud och därifrån tåg till Göteborg eller Karlstad.

Foto Christiane Dietz
Foto Christiane Dietz
Foto Christiane Dietz